Jdi na obsah Jdi na menu
 


O mně

article preview

Na poli financí ase pohybuji již osmým rokem. První zkušenosti jsem získal v zaměstnání ze dvou bankovních domů, kde jsem měl na starost především klientelu v oblasti hypoték a úvěrů. Poté jsem se přesunul do Stavební spořitelny, kde jsem měl své portfolio klientů, o které jsem se staral. Většina případů se týkala úvěrů na bydlení, kde jsem za léta praxe získal nejvíce zkušeností. Dalším logickým krokem poté bylo, když jsem přešel pracovat do finančního poradenství, kde jsem mohl uplatnit své zkušenosti a klientům mohl nastavit služby a profesionální servis podle svého.

Celá léta jsem se pohyboval okolo financování nemovitostí, a proto mě lákala i realitní sféra do které jsem nakonec také vstoupil a mohu tak klientům pomáhat jak s financováním jejich nové nemovitosti, tak i pomoci při prodeji stávající.

Člověk se neustále vzdělává a musí se vzdělávat a jsem rád, že mohu rozšiřovat portfolio svých služeb a nabídnout tak klientům vždy komplexní službu.

Do této doby jsem pracoval jen přes doporučení a myslím si, že je to nejlepší možná reference a známka kvalitně odvedené práce. Proto si vždy zakládám na férovém, profesionálním a korektním jednání.

 
 


Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2022 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 644
Měsíc: 39
Den: 3